Plassentocht

Kalender
WSCR
Datum
27 mei 2018 10:00
Auteur
AlbertP

Beschrijving

Plassentocht 2018

Waarom op 1 plas varen als je ook op 12 plassen kan varen? Doe mee met de plassentocht! Wij zorgen voor een broodje in de middag en s'avonds is er mogelijkheid voor een lekkere BBQ! De tocht is voor iedereen die een beetje kan surfen! Gezellig met z'n allen over de verschillende plassen! Als je het seizoen nog niet hebt ingeluid, dan is dit zeker een mooie manier om je surfbuddies weer eens te zien! Heb je geen geschikt materiaal voor de plassentocht (zwaard is wel handig!), dan moet je dat even aangeven. De club heeft voldoende zwaardplanken en tandems die gebruikt kunnen worden.

Kosten
Voor leden is meedoen met de plassentocht gratis. Natuurlijk mag je ook iemand meenemen of meedoen als je geen lid bent. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Introducees en andere belangstellenden vragen we wel een bijdrage van 5 euro.

Na afloop organiseren weer een van de beroemde WSCR-barbecues 
Voor leden kost dit 10 euro en niet-leden betalen 15 euro.

Aanmelden
In verband met de organisatie van de lunch en de babecue is het handig als we ongeveer weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Dus meld je alsjeblieft aan via facebook of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zaterdagochtend gaan we boodschappen doen, dus graag voor zaterdag.

Geef duidelijk aan bij de aanmelding of je lid bent en of je meevaart en/of meedoet met de barbecue.

Skippersmeeting om 10:00 uur
Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om je spullen in orde te maken.

 

Het weer ziet er goed uit voor zondag. Hopelijk blijft de wind goed.

Commentaren