WSCR online lid worden

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden! Met dit formulier kun je je aanmelden om lid te worden. Dit formulier geeft je een overzicht van de kosten en kan je voor je eerste jaar lidmaatschap betalen. Zodra je betaald hebt ben je gelijk lid! Alle velden met een rode * moeten ingevuld worden, die gegevens hebben we nodig om je inschrijving te verwerken. 

Op het lidmaatschap van WSCR zijn onze statuten en reglement van toepassing. De statuten zijn op aanvraag bij het bestuur beschikbaar. Als je lid wordt dan accepteer je deze documenten. 

Je kunt hier aangeven of je een voordeursleutel wilt huren zodat je buiten openingstijden toegang tot het pand kan krijgen. Voor de 12Surf adviseren we dat de voordeursleutel huurt, zodat je altijd bij de spullen kan. Als je mee wilt doen met de 12Surf kun je je hiervoor later aanmelden.

Hier kun je aangeven of je een stalling wilt huren. Opmerking: Op dit moment is er een wachtlijst voor de alle stallingen. Als je een stalling wilt, dan kun je aangegeven welke en kom je op de wachtlijst. Er wordt dan geen huur berekend, pas vanaf dat we een stalling beschikbaar hebben gaat de huur in. Tip: snelst beschikbare stalling zijn de medium stallingen

Als je via dit formulier lid wordt dan betaal je het eerste jaar lidmaatschap en eventuele huur via iDeal. De volgende periode willen via automatische incasso de betaling regelen. Onze ledenadministratie bestaat uit vrijwilligers en automatische incasso bespaart veel tijd. Betaling via factuur levert erg veel werk op en is daarom niet meer mogelijk.

Kostenoverzicht: Hieronder zie je een overzicht van de kosten op basis van de geselecteerde opties. Het inschrijfgeld is €5, deze is al toegevoegd aan het overzicht. Wordt je in oktober of later in het jaar lid, dan geldt je lidmaatschap gelijk ook voor het volgende jaar. Je kan nu betalen voor het eerste jaar, en ben je gelijk lid als de betaling bevestigd is!

Totaal bedrag
Betaal methode
Mollie