Online lid worden

 

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden! Met dit formulier kun je je online aanmelden om lid te worden. Je gegevens worden naar de ledenadministratie gestuurd die voor verdere afwikkeling contact met je opneemt.

Naast je persoonlijke gegevens kun je hier ook aangeven of je een stalling en een voordeursleutel wilt. We hebben momenteel 3 types stallingen beschikbaar. Smalle voor boards tot 70cm breed, medium voor boards tot 90cm en breed voor boards tot 110cm. De brede stallingen zijn beperkt beschikbaar, je moet wel aantonen dat je ook echt een board hebt wat breder is dan 90cm. Als je ook de voordeursleutel erbij huurt dan kun je buiten openingstijden toegang krijgen tot de kleedruimte, douche en toilet.

Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers, ook de ledenadministratie. Als je automatische incasso accepteert dan zal dat enorm veel werk besparen voor de ledenadministratie. Vandaar dat automatische incasso de voorkeur heeft. Als bij automatische incasso de naam en woonplaats van de IBAN rekening houder afwijkt van de lid informatie, zorg er dan voor dat de correcte informatie ingevuld wordt.

Alle velden met een rode * moeten ingevuld worden, zonder die gegevens kunnen we je aanmelding niet verwerken. Zorg er ook voor dat je een vinkje bij de antispam check hebt staan, anders kan je het formulier niet insturen. 

 

Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers, ook de ledenadministratie. Als je automatische incasso accepteert dan zal dat enorm veel werk besparen voor de ledenadministratie.