BASISCURSUS WINDSURFEN 22-23-24 juli

Basiscursus Windsurfen

Je gaat ervaren hoe fantastisch leuk en uitdagend windsurfen is. De wind wordt je vriend en gaat je vele onvergetelijke uren op het water bezorgen!

De cursus bestaat uit 3 lessen tussen 10:00 en 14:00 uur met een afwisselend programma dat wordt afgestemd op de weersomstandigheden.
Je leert zelfstandig wegvaren en ook weer terugkomen op een surfplank, maar ook hoe je een setje zelf op kan tuigen, opstappen, wegvaren, vaart maken, remmen, vallen, koers houden, sturen, draaien enz. Je leert de belangrijkste wetenswaardigheden over wind, water, koersen, materiaal en niet te vergeten de veiligheid. Daarnaast helpen we je graag met het kiezen van de juiste spullen.

De surfclub verzorgt het materiaal, een surfpak en kleedruimte met douche.
Natuurlijk is een goede zwemvaardigheid een vereiste. Neem ook zelf makkelijk zittende zwemkleding en een handdoek mee. Surfschoenen zijn niet verplicht, maar wel fijn. Wij hebben wel surfschoenen, maar als je ze zelf hebt, past dat waarschijnlijk beter.
Voor in de pauze is het verstandig een lunchpakket mee te nemen, maar je kunt in onze kantine tegen clubprijzen ook wat eten en drinken krijgen.

Je krijgt 3 dagen van tevoren een automatische herinnering. Dat wil niet zeggen dat de cursus doorgaat. Bij te weinig deelnemers (minimaal 4) wordt de les de middag van tevoren telefonisch afgezegd. We gaan dan kijken naar een nieuwe mogelijkheid.

evenement eigenschappen

Startdatum 22 juli 10:00
Einddatum 24 juli 14:00
Registration Start Date 11 apr 00:00
Max. deelnemers 12
Ingeschreven 2
Sluitingsdatum 21 juli 21:00
Prijs per persoon € 100,00
Locatie Surfclub Reeuwijk
Inschrijving gesloten.

Location Map