Surflessen bij WSCR

Kun je al (een beetje) windsurfen of wil je wel eens leren of uitproberen? De Wind Surf Club Reeuwijk (WSCR) verzorgt windsurflessen voor iedereen die eens wil kennismaken met deze fantastische sport en ook voor diegenen die meer en beter willen leren surfen. Kind of volwassene. Beginner of gevorderde. Windsurfen kan iedereen en de WSCR biedt verschillende mogelijkheden.

Soort les Niveau Duur Prijs
Intro les Kennismaking 1 dagdeel €35
Basiscursus* CWO-1** 3 dagdelen €100

Intro-lessen zijn bedoeld om kennis te maken met de windsurfsport en zijn speciaal bedoeld voor mensen die (nog) geen lid zijn van een windsurfvereniging.

*) Om de basiscursus of activiteiten en trainingen te volgen moet je lid zijn van de WSCR. Lid worden kan eenvoudig online via deze website, onder het tabblad Over WSCR, online lid worden

**) CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen. CWO-1 en CWO-2 zijn genormeerde diploma-eisen.

De lessen zijn van april tot en met oktober op zaterdag en zondag van 10:00 - 14:00 uur. 
Op verzoek kan ook op doordeweekse dagen afgesproken worden voor scholen en groepen.
Ook in schoolvakanties plannen we regelmatig lessen.
Op de woensdagavonden organiseren we activiteiten en trainingen.

Een lesgroep, onder leiding van onze instructeurs, bestaat uit ongeveer 5-12 cursisten.
Grotere groepen zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met de lescoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze instructeurs zijn allemaal vrijwilligers, die les geven omdat ze het leuk vinden. Als je een halfuurtje eerder komt dan de lessen aanvangen, kun je ook helpen met het klaarleggen van het materiaal en op die manier ook wat meer de ins en outs van het surfmateriaal leren.

De prijzen van de lessen staan in bovenstaand overzicht. Dit is inclusief het gebruik van het windsurfmateriaal, een surfpak, kleedkamer en douche. Surfschoenen zijn niet verplicht, maar wel prettig.  Als je zelf surf/kano/waterschoenen hebt, is het verstandig die mee te nemen. We hebben wel surfschoenen, maar eigen schoenen passen vaak beter.

WSCR is een vereniging en de cursussen zijn bedoeld voor onze leden. Als je nog geen lid bent en je wilt graag een cursus volgen, vul dan eerst het lidmaatschapsformulier in. Zodra je lid bent krijg je een inlogcode voor de website en dan kun je je voor de gewenste cursus inschrijven. Maar waarom moet je eigenlijk lid zijn voor een cursus?

Onze windsurfclub is een vereniging voor en door leden, vrijwilligers dus. Wil je echt verder met het windsurfen en kies je voor WSCR, dan investeren wij ook graag nog meer tijd in je om je goed te leren windsurfen volgens de CWO methodiek. Het lidmaatschap hoort daarbij, omdat je dan ook de club en de leden leert kennen, die je ook verder helpen met je verder groei in de windsurfsport. 

Met het lidmaatschap kun je ook genieten van de faciliteiten van de windsurfclub zoals kleedkamers, douche en kantine. Ook kan je meedoen aan de vele leuke activiteiten die de windsurfclub organiseert, zoals surfdagen op andere locaties, testdagen, wedstrijden, BBQ, plassentocht etc.

Wij enthousiasmeren graag mensen voor het windsurfen en onze vereniging en geven daarom ook surflessen. Dat kan geheel vrijblijvend zonder lid te worden met een intro-les.

Inschrijven voor de lessen kan via "Inschrijven Surflessen".

GROEPEN
Als u om wat voor reden dan ook (verjaardag, jubileum, bruiloft, teamuitje, vakantie) een sportieve bezigheid zoekt voor een groep, dan willen wij graag met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.