Vinnen testen

 

SELECT logo KopieWind Surf Club Reeuwijk heeft voor haar leden een unieke service: vinnen testen. In plaats van dat je op de vorm, uit een tabel of aan de hand van een verkooppraatje een vin koopt, kunnen leden van Wind Surf Club Reeuwijk een ge-SELECT-eerd aantal vinnen testen. De reeks is samengesteld uit wensen van leden, en zijn geschikt voor een grote range van boards en zeilen. De vinnen range die we beschikbaar hebben is met name geschikt voor Reeuwijkse omstandigheden namelijk: Speed, slalom, race en free ride.

Om je te helpen om een goede vin uit te zoeken ga je naar de Select website https://www.select-hydrofoils.com/en/fin-selectors/ en kies hier welke vin het best bij jouw board en vaarstijl past. Er zijn zowel Powerbox als Tuttlebox vinnen. Heb je een deeptuttle vinbox dan kunnen de tuttlebox vinnen daar ook in. Als een vin je bevalt kun je altijd zelf nog kiezen of je een deeptuttle vin aanschaft of de gewone tuttle box.

Voor het lenen van vinnen gelden wel een paar spelregels:

  1. Leden en jeugdleden lenen gratis.
  2. Donateurs en derden betalen een fee van € 10 plus een borg. Borg is gelijk aan de winkelwaarde + 10%.
  3. Uitlenen geschiedt op naam voor een periode van max. 3 weken. Je tekent voor ontvangst.
  4. Slopen is kopen, wie vinnen sloopt of zoek raakt betaald de winkelwaarde + 10% of is zijn borg kwijt. Ga netjes om met de vinnen. Parkeer je board niet met de geleende vin in het zand of op de stenen, maar leg je setje op het droge met de vin naar boven.
  5. Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor de geleende vinnen. Uitlenen aan derden is niet toegestaan (ook niet aan ander leden). Misbruik van deze service wordt beschouwd als het benadelen van WSCR.

WSCR heeft de volgende type vinnen beschikbaar: Edge Free Slam, Elite S1 en Elite S1 XL en de Ride Freerace (zie afbeeldingen hieronder) in verschillende maten van 29 tot 55 cm.  Als je een vin wilt lenen, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij helpen je graag verder.

edge free slam Elite S1 Elite S1 XL Ride freerace