Evenementen


Plassentocht
Datum: 24 mei 2024
Tijd: 10:00

Surfdag op locatie
Datum: 22 jun 2024
Tijd: 09:00

 

surflesbanner

Featured

1 juli clubkampioenschappen

Daar komen ze weer! De clubkampioenschappen!

Iedereen die erbij was afgelopen jaar weet vast nog wel wat een feest dat was. Een prachtige dag die natuurlijk draaide om prestaties, maar vooral om plezier en gezelligheid. Vorig jaar had ik een hele rij excuses opgeschreven waarom je niet mee zou doen, maar dat is natuurlijk flauwekul

Er zijn geen excuses: gewoon aanmelden en meedoen!

Jong of oud, ervaren of rookie, de wedstrijden zijn voor iedereen. We maken er een leuke dag van met hier en daar een leuke uitdaging en een creatieve puntentelling. We doen verschillende wedstrijden en hebben prijzen in veel categorieën en natuurlijk een (nieuwe??) clubkampioen.

Onderdelen clubkampioenschap:

We varen 4 soorten wedstrijden:

  • De Vipercup
  • De Slalomcup
  • De Supersupcup
  • De Kijkmijnoucup

Morgen (22 juni) komt er via de 12InformU-app de uitgebreide info en een aanmeldformulier. Zit je niet in die appgroep en je wil toch graag de info en het aanmeldingsformulier, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vanaf half 10 inschrijven, om 10:30 skippersmeeting en om 11: 15 de eerste wedstrrijd

Barbecue

Om het feest compleet te maken, willen we de dag graag afsluiten met een barbecue op ons uitgebreide terras. Ook als je niet meedoet met de wedstrijden, vinden we het gezellig als je komt meeëten en neem je familie mee. We willen wel graag weten op hoeveel eters we moeten rekenen, dus ook opgeven op het aanmeldingsformulier graag.