Surfweekend 2020!

Written by Niels & Michelle.

surfweekend 2020

Het is weer bijna zover; Surfweekend!

Met kampeer en surfmaterialen genieten we van een weekendje surfen en gezelligheid! Even een keer een andere spot! Dit keer verkassen we (weer) naar Friesland! We staan daar met z'n allen op een camping aan het sneekermeer.

Locatie: Strandcamping Terherne in Friesland!

Logistiek: Op vrijdag 11 september vertrekken we naar de camping (Tijd afhankelijk van de deelnemers). Waarschijnlijk komen we dan in verschillende groepen aan op de camping. Op zondag gaan we weer opruimen en terug rijden. Hoe laat dat is hangt ook weer af van de deelnemers (en de windvoorspellingen ;)). Bij het rijden wordt er gekeken wie er plaats in de auto heeft. Heb je geen vervoer of eigen surfmaterialen of heb je ruimte om extra materiaal mee te nemen? Laat het dan even weten zodat we kunnen kijken hoe we met elkaar op de locatie kunnen komen. Hier zal nog een mail voor worden uitgestuurd!
Prijs: de prijs is nog even onbekend en hangt af van het aantal deelnemers en het aantal plekken wat we op de camping nodig hebben. Dit is vooraf moeilijk in te schatten waardoor we de voorkeur hebben om de betaling van het weekend achteraf te doen. Zo weten we wat er uitgegeven is. De richtprijs voor het surfweekend zal zo'n 60 euro zijn.
Overtuigd en wil je mee?  Geef je dan nu op door een mailtje te sturen met je naam en aantal personen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Bij het opgeven sturen wij een formatje met wat vragen over vervoer, tent, aantal personen en vertrektijden die ingevuld kan worden om alles soepel te laten verlopen. Ook zal er een what's-app groep aangemaakt worden voor de snelle/gezellige communicatie tussendoor. Deze zal in de surfing only groep worden gedeeld, maar deelname kan ook via de mail verzocht worden!
Uiterste datum inschrijven: door inkopen, logistiek en camping reservering ontvangen we je aanmelding graag vòòr 30 augustus! Natuurlijk zijn we wel afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 en houden we deze goed in de gaten.
Eventuele vragen kunnen via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of direct via Michelle of Niels. Wil je een handje helpen in de organisatie? Laat het dan weten!