Social media ...

Geschreven door Theo.

whatsappInstaDe één heeft facebook, de ander Instagram, somigen proberen nog in te loggen op hun oude Hyves account terwijl de ander er lustig op los twittert. Tja hoe moet je nu in die chaos van social media de echt belangrijke en leuke berichten en evenementen spotten. Simpel, meld je aan voor de WSCR surfing only app.

 

facebookEen team van vrijwilligers doet zijn best om evenementen op de website te zetten en facebook een beetje bij te houden, daar kun je je aanmelden voor de evenementen en reacties posten maar alle evenementen, ook de last minute en spontane acties worden gepost in de WSCR surfing only app. Als er leden gaan varen in Oostvoorne of naar Brouwersdam rijden, vragen of het waait als je je surf maat op de webcam ziet, het wordt gepost in deze whatsapp groep. Via deze whatsapp groep kun je je ook aanmelden voor evenementen, super handig.

 

Lid van WSCR en nog geen SURFING ONLY member, mis niets en meld je direct aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.