Nieuwe stallingen bij WSCR

Geschreven door Theo.

Stallingen 1De eerste nieuwe stallingen zijn gereed. Een dikke DANK JE WEL aan de vele vrijwilligers die hebben meegeholpen om de stallingen om te bouwen!

De stallingen in de voormalige kleine botenloods zijn allemaal klaar. Er moeten nog wat kleine klusjes gebeuren in de nieuwe uitbouw voor we ook deze stallingen kunnen opleveren. Dit duurt niet lang meer, dus sta je op de wachtlijst voor een stalling, hou goed je email in de gaten. Bij de bouw van de stallingen is zoveel als mogelijk hout hergebruikt. Ondanks controle zou het toch kunnen dat er nog ergens een spijkertje of een nietje in zit. Verhuis je binnenkort naar een nieuwe stalling, controleer deze dan goed dat er geen scherpe zaken uitsteken die je surfsetje kunnen beschadigen. Er is gebruik gemaakt van ongeschaafd hout, dus wees ook voorzichtig met splinters.

De Stallingen 2stallingen zijn 90 cm breed, 40 cm hoog en bijna 5 meer diep, dus als je bij de bouwmarkt of tapijtwinkel een stukje kunstgras of vloerbedekking op de kop tikt. Koop een stukje dat 160-170 breed is, dan kun je zowel de bodem als de zijkanten in 1 keer bekleden en kun je onbezorgd je surfspullen in en uit je stalling schuiven. Maak het tapijt bij voorkeur vast aan de dikke staanders en gebruik tapijt tape op de dunne houten delen. Gebruik geen lange bevestiging materialen die doorsteken naar de ander kluis, waardoor er schade aan andermans materiaal kan ontstaan. Boor geen gaten niet in het metalen frame. Laatste tip: het slot van je stallingsdeur valt achter het metalen frame. Zorg dat dat deel vrij is van kunstgras/tapijt zodat het slot optimaal kan functioneren.

We wensen je vooral heel veel gemak en veel plezier toe met deze nieuwe stallingen.

De komende weken klussen we verder aan de nieuwe botenloods en het terras. Er moet nog veel gebeuren en kunnen daar hulp bij gebruiken. Om niet alle zaterdagen op te offeren, gaan we de komende weken de Woensdag Avond Club Klus Avond introduceren. WACKA je gezellig mee, we beginnen woensdag avond 9 maart om 19:00 uur.