WSCR introduceert 12Foil

Geschreven door Theo.

Na 12Surf, 12Sup en 12Have Fun Tandems introduceert WSCR nu 12Foil.

12Foil Met een splinter nieuwe Naish Hover 142L Foil ligt het foilen nu binnen ieders handbereik bij WSCR en kun je al met weinig wind over het water scheren. Het board planeert gemakkelijk aan en komt snel uit het water. Eenmaal in de lucht reageert het board snel op je stuur input. We zijn ervan overtuigd dat jullie hier veel plezier mee gaan beleven.

12Foil, werkt hetzelfde als 12Surf, je reserveert in de whatsappgroep wanneer je wilt foilen. Haalt de sleutel uit de sleutel kluis en vervolgens het board met foil en helm uit de stalling. Voor 12Foil tuig je je eigen zeiltje op en 'off you go'. Desgewenst geven we je uitleg hoe je de foil in elkaar zet, maar leren foilen doe je zelf en samen met andere 12Foilers.

Meer info over de plank en foilen vind je op

Deelname aan 12Foil kost € 90 euro per jaar en voor de snelle beslissers hebben we, zolang de voorraad strekt, een uniek 12Foil T-Shirt beschikbaar in maten M, L en XL.

Meer weten of gewoon snel het water op met deze foil? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.